top of page
foto 2022-10-12 14 07 08_edited.jpg

PERSONLIG TRÄNING

Max Dahlström, Personlig tränare på Island Workouts

ETT UNIKT KONCEPT INOM PERSONLIG TRÄNING 

Dags att ta tag i träningen? Testa på ett unikt pt-koncept där uppvärmningen kan bestå av trailrunning och kajak-intervaller för att sedan gå på vikterna i vårt unika utegym byggt helt i trä. Avsluta passet med ett bad från en av våra sandstränder innan du får skjuts tillbaka till fastlandet. PT på en ö? Från Åkersberga så står ni på ön inom 20 minuter.

 

Mer om mig:
Hej jag heter Max Dahlström och driver Island Workouts. Jag har jobbat som personlig tränare sedan 2016 och jag har alltid älskat att ta ut mina kunder i naturen. Träningen jag utövar mest är hård styrketräning och på vintern blir det mest skidåkning uppe i Åre. Mina specialiteter är livsstilsförändring, kost, styrkelyft och funktionell träning.

När du tränar med mig så får du ett skräddarsytt kostschema utifrån dina mål. Vi hittar en träningsform och upplägg som passar ditt liv med allt vad det innebär och som du tycker är kul. Det här passar dig som föredrar att träna ute i det fria än att stå på ett trångt gym.

 

Vi har all träningsutrusning man behöver. Vilka träningsredskap finns då? Internationella skivstänger, betonghantlar med vikt från 6-30kg, kettlebells, kabelövningar men istället för vajer så är det rep. Strongmanutrustning som atlasstenar, lyftarok, otympliga stenar, farmers walk. Vi har en 25m lång bana för att köra dog sled. Vi kan även nyttja hela ön för trailrunning, kanske paddla kajak ja möjligheterna är oändliga. Låter det som något för dig? Hör av dig så

bokar vi in en konstandsfri konsultation. Tillsammans når vi dina mål samtidigt som vi har kul på vägen!

 

Paket

1 timme 1.100:-
5 timmar 5.000:-
10 timmar 9.500:-
25 timmar 22.500:-

Kontakt
bottom of page