top of page
foto 2022-09-03 16 27 26_edited.jpg

MAXA ER TRÄNINGSRESA MED
NÅGON AV VÅRA AKTIVITETER!

THE ISLAND WORKOUT -  EN INTENSIV TRÄNINGSBANA MED EN BLANDNING AV OCR, SWIMRUN, STRONGMAN, FUNKTIONELL TRÄNING OCH ZIP-LINE. UTMANA ER SJÄLVA MED VÅRT NYA TRÄNINGSKONCEPT!

  • 500m simning                    

  • 2km OCR-bana

  • En träningsbana med 26 utmanande hinder

  • 1km trailrunning

  • Zip-line

Dagen börjar med en genomgång av banan. Här går vi igenom säkerhet, hur ni ska orientera er runt ön samt tekniktips på vissa övningar. Vid simningen kommer ni att följas av en följebåt. När ni kommer till träningsbanan står det skyltat vid varje station vad ni ska göra samt tekniktips. Träningsbanan innehåller alltifrån atlasstenar, släde, farmers walk, frivändningar med stockar, marklyft och mycket, mycket mer. Vid zip-line väntar en äventyrsguide som säkrar er. När ni har åkt zip-line så springer man upp till Base Camp där en stor lunch väntar på er. 

Tidsåtgång: Ca 1-3 timmar beroende på er fysik.

foto 2022-09-06 17 29 34.jpg

ÄVENTYRSAKTIVITETER

VI ERBJUDER ÄVEN ÄVENTYRSAKTIVITETER SOM NI KAN VARVA MED MELLAN TRÄNINGSPASSEN. DET FINNS ETT STORT UTBUD MED ALLTIFRÅN BERGSKLÄTTRING TILL OLIKA FEMKAMPER. HÖR AV ER SÅ HJÄLPER VI ER ATT HITTA RÄTT AKTIVITET FÖR JUST ER GRUPP. 

Höghöjdsbanan - Den börjar på marknivå men ni jobbar er upp till 15m höjd och avslutar med zip-line genom skogen. Den perfekta aktiviteten för er som vill kliva ur er comfort-zone!
     
Wet Wet Wet - En galen vattenfemkamp med grenar som kajakstafett, dragkamp på såpad pressening, Slip´n slide. Här garanteras mycket skratt!

Tidsåtgång: 2 timmar

 ​

Äventyrsspåret - En adrenalinfylld femkamp med grenar på höghöjd som jättegungan där ni blir upphissade 10m där ni ska läsa en charad. När ni läst charaden får ni ett stort sving genom skogen och när ni kommer ner så gör ni charaden och när laget har listat ut den är det dags för nästa att få gunga. Klätterträd med repellering där ni ska klättra så högt ni kan och samla poäng på olika höjder. När ni blir nedhissade kan det antingen gå fort eller långsamt, valet är ditt. Hade ni inte skakiga ben efter träningen kommer ni garanterat ha det efter denna. Ut på tur är vår 200m lång zip-line över vattnet som börjar på 25m höjd.

Tidsåtgång: 2 timmar

     
Vikinga-kampen - En femkamp med grenar som bågskytte, yxkastning, göra eld med ständstål.

Tidsåtgång: 2 timmar

      ​

IQ-kampen - Om ni har tränat lite för hårt men vill göra något kul rekommenderar vi IQ-kampen som är mindre ansträngande för kroppen men väldigt ansträngande för knoppen. En femkamp med problemlösning.

Tidsåtgång 2 timmar


Vill ni boka någon av dessa så måste ni föranmäla det.

595:-/person ink moms

bottom of page