top of page
foto 2022-09-06 20 04 33_edited.jpg

WELCOME TO
BASE CAMP!

Platsen där ni äter och hänger om kvällarna. Här äter ni till havsutsikt och chillar runt lägereldarna antingen i kåtan eller utomhus.

I base camp serveras alla dagens måltider. Maten serveras i vår utomhus restaurang, Bar barbar. Maten tillagas på grillar eller muurikkor och serveras som buffé. Ät vid långbord med havsutsikt under bar himmel, eller i storkåtan vud bord runt lägerelden. 

Vi har plats för 200 gäster vid borden. 

Vi erbjuder även logi i våra kåtor om man känner sig lite extra äventyrlig. Ni bor då 20-manna tält och sover på liggunderlag på ett tjockt lager träflis runt elden. Vakna upp till naturens ljud och kanske ta ett morgondopp vid stranden nedanför.

foto 2022-09-06 18 22 35_edited.jpg

ÖNS RELAXAVDELNING, HÄNGMATTORNA

Gästernas favorithäng på ön och den perfekta platsen för återhämtning mellan träningspassen.

Hängmattorna finns tillgängliga under hela er vistelse. Vissa väljer att börja morgonen med yoga på klippan till vågornas ljud. Vi har även haft gäster som kört sunset-yoga då solen går ner på andra sidan havet. Det finns en stig ner till stranden nedanför som heter Sunset beach, döpt efter Sunset beach på Koh Lipe i Thailand

Här hänger 20 hängmattor och vi brukar ställa upp kall dryck som man kan förtära medan man njuter av solnedgången. Detta är även vår Nature lounge och på er sista kväll kan vi ta upp dryck, lyktor och musik så kan ni ha er avslutningsfest här.

ENJOY!

Bastuhink

BADTUNNOR OCH BASTU MED HAVSUTSIKT

I alla paket ingår en kväll med badtunnor och vill man ha mer än en kväll går det självklart att lägga till. Bastun ingår varje kväll

Njut av en skön stund i rykande badtunnor eller i bastun med stranden utanför, gärna med en kall dryck i handen. Månader när det blir mörkt om kvällarna tänder vi upp 40 marschaller och sprider ut vid badtunnorna, stigarna och till och med klipporna runt omkring.

IMG_8615_edited.jpg

HUR NI BOR UNDER EN TRÄNINGSRESA HOS OSS

Vi har bäddar inomhus för 45 personer utspritt i olika hus på ön. Vi erbjuder även logi i våra kåtor. Alla våra boenden förutom ett har havsutsikt

  • Sommarhemmet 26 bäddar i dubbelrum

  • Soltorpet 4 bäddar i dubbelrum

  • Kajsa Kavat 5 bäddar varav 2 dubbelrum och 1 enkelrum

  • Gröna stugan 1 fyrbäddsrum

  • Gula stugan 2 dubbelrum

VÅRA BOENDEN

bottom of page