top of page

VANLIGA FRÅGOR

HUR BOR MAN?

Vi har bäddar inomhus för 45 personer och man sover utspritt i skärgårdsstugor med havsutsikt och i vårt största boende, Sommarhemmet. Sommarhemmet har 26 bäddar i dubbelrum. Där finns en stor matsal, allrum, stort kök, 6 duschar och 3 toaletter. Vi har även stugorna:
Soltorpet med 2 dubbelrum

Kajsa Kavat 2 dubbelrum, 1 enkelrum

Gröna stugan 1 fyrbäddsrum

Gula stugan 2 dubbelrum.
Det går även att ställa in fler sängar vid behov.

Vi erbjuder även boende i våra kåtor. Då sover man på ett tjockt lager flis runt lägerelden och vi har 4 kåtor, 1 20-manna, 2 10-manna och 1 60-manna.

Även här går det att ställa fram extra militärtält. 

VILKA KAN DELTA?

Vanligtvis är det gym som kommer ut tillsammans med sina medlemmar men det är också vanligt med träningskompisar som vill åka iväg på en träningsresa. Vi har utrustning för alla typer av träning så vare sig du är en typisk gruppträningsperson eller en ingjuten strongman så har vi något för alla. bokar ni ön för minimum 40 personer så får ni hela ön för er själva.

Ta med dig din egna tränare eller anlita våra tränare som anpassar träning efter grupp.

VAR LIGGER ÖN?

Ön heter Koholmen och ägs av familjen Dahlström som driver Äventyrens Ö. Vi är ett familjeföretag som främst jobbar med företagsevent som kick-off, konferens, teambuilding och ledarskapsutveckling. 
Ön ligger 45 minuter norr om Stockholm precis utanför Åkersberga. Vi bokar taxibåt åt våra gäster som hämtar i Skeppsdal i Åkersberga som bara ligger fem minuter från ön. Det går även bra att ta egen båt.

AKTIVITETER SOM INTE INGÅR I PRISET

Höghöjdsbana 
Äventyrsfemkamper
Zip-line
En kväll med badtunna ingår samt bastu varje kväll men vill ni lägga till ytterligare en kväll med badtunna så går det.

MILJÖARBETE

Vi har länge jobbat stenhårt med vårt miljöarbete och är bland de grönaste mötesanläggningar i Sverige. Vi vill vara ett miljövänligt alternativ för er som gillar träningsresor och ni kommer som gäster att bidra till vårt miljöarbete. Läs mer om vårt miljöarbete här
 

bottom of page